Followers

Baca Sini Dulu :)

Five Simple Steps to Follow

1. FiLL in Da ForM BeLoW

2. OnCE ur OrdEr WaS CoNFirmED, NoNiEy AkAN SMs or EMail the PriCE and No AkAun; CIMB or MayBAnk


3. Bile u All Da Bank in DuIT, InforM NoNiEy and bG AddreSS SkalI


4. NoNiEy AKan terUs POs dan bGtau TrACKInG Number (SeNANg untuk ChECk sTatus)

5. DalaM 1@2 HaRI BaRANg YANg u olls OrdER akan Sampai :)



Untuk OrDer Isi FoRm InI Yea...

Which one do you Prefer:) Retail (1 - 5 pc)
Wholesale
Name:
Handphone No :
Email (Very Important):
Home / Office Address:
Poskod :
Which Bank You Prefer MAYBANK
CIMB
Postage Method Pos Register
Pos Laju
Product Discription
Jika kod yang saya order tiada, saya pilih ini:

******Harap sangat hanya serius buyer or orderer je yang isi form.. Any query do not hesitate to sms Noniey at 019-3511315*****

 


Get your own free form like this one.

Tuesday, May 31, 2011

TeLeKuNG VietnAm SuLAM KerAWAng BuNGA tImBuL 63 KunTUM

Posted by Puan Hanim at Tuesday, May 31, 2011 0 comments

Koleksi
 TeLEKuNg VieTnAM SuLAm KeRAWaNg BuNgA TiMbUL 63 KuNTuM
khas untuk menyambut kedatangan Hari Raya

Imported From VIETNAM

Speciality :

Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)
Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung
Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti; Menarik dengan hiasan bunga timbul
Kain yang labuh (berukuran 118 cm) bergetah beserta dengan tali pengikat

Hanya RM 139
Code : Peach
Status : Sold to Rozlina

Menarik dengan hiasan bunga timbul




Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung

Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti


Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)


"Selamat Bershopping dan terima kasih kerana memilih Noniey's Boutique"



Friday, May 27, 2011

TeLeKuNG VietnAm SuLAM BuNGA tImBuL 33 KunTUM

Posted by Puan Hanim at Friday, May 27, 2011 0 comments
Koleksi
 TeLEKuNg VieTnAM SuLAm BuNgA TiMbUL 33 KuNTuM
khas untuk menyambut kedatangan Hari Raya
Imported From VIETNAM

Speciality :

Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)
Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung
Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti; Menarik dengan hiasan bunga timbul
Kain yang labuh (berukuran 118 cm) bergetah beserta dengan tali pengikat

Hanya RM 105
Code : Putih
Status : Sold


Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung

Menarik dengan hiasan bunga timbul

Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti

Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)




"Selamat Bershopping dan terima kasih kerana memilih Noniey's Boutique"

Wednesday, May 18, 2011

Egyptian Magic Cream (EMC); Skin Cream

Posted by Puan Hanim at Wednesday, May 18, 2011 1 comments

Memperkenalkan All in One Cream untuk
Si Santek di luar sana.

Egyptian Magic Cream (EMC)

Full pack 4oz (114g) - RM 125
Trial Pack (10g) - RM 18
Trial Pack (5g) - RM 10

Boleh guna untuk All over our body; Dari hujung rambut sampai ke hujung kaki.


Recommended:

1) Guna before tidur sebagai krim malam, bangun pagi jer muka fresh sgt.. Merawat parut dan melembutkan kulit, sapu skali ke bibir, dpt juga merawat bibir pecah dan kering

2) Apply sblm foundation atau BB cream, make up akan jadi sgt smooth (jgn banyak2, nanti berminyak plak)

CAra PeNggUNAAn
1. BeRSiHkan MuKA KesEluRuHANnYA DeNGAn ANy CLEAnSer
2. DiikutTi deNGAn ToNer
3. Oleskan SEdiKit MAGiC CreAm, MenGunakAN Dua JAri Gosok2 CreAm SehiNGgA ratA dan SApuKAN kan kAT mUkA (dan bAHAgiaN yNAG PeRLu)
4. DenGAn PeNuH KElEmBUtAN URUtKaN dAN RATAkan di MuKA. kaLaU TAk NAK UrUT TEPek2 JerK (iA akAn MeNyeRAp DAlam MAsa 5 SAaT)
5. guNAKn SetIAP HARi DAn SetIAP MALam

-Kecepatan Keberkesan bergantung kpd individu
UntUk Kulit kering digalakkan menyapu dengan kuantiti  banyak
UntUk kulit Berminyak dan Combination Skin Digalakkan menggunakan dalam kuantiti yang sepatutnya
Untuk menghilangkan PARUT, tepekkan cream kat kawasan tersebut
dan diikuti dengan urutan yang lembut untuk mempercepatkan penyerapan.



kANDuNGAn :
•lilin lebah
•madu
•serbuk sari lebah
•royal jelly
•propolis lebah
•minyak zaitun

KeGuNAaN: -
Moisturizer- Krim Anti Penuaan
Kebanyakan pengguna memilih EMC untuk merawat masalah kulit terutamanya bahagian muka seperti parut jerawat dan luka serta ruam dan melanjutkan penggunaan sebagai krim pelembab kulit dan sebagai krim anti-penuaan.
Penggunaan secara teratur sebanyak 2 kali sapuan sehari dapat melembutkan dan melicinkan kulit. Faktor inilah yang menjadikan EMC sebagai krim rawatan dan kecantikan yang popular di kalangan makeup artist dan selebrity popular holywood.

Krim Parut
Terbukti  “keajaiban” dan kemampuan EMC menyembuhkan bekas luka atau parut. Walaupun tidak disyorkan untuk luka lama, EMCboleh memudarkan parut luka baru dan semua cela yang terdapat di badan khususnya di bahagian muka.  EMC sangat popular di kalangan ahli bedah plastik, yang mengesyorkan kepada pesakit mereka untuk mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan plastik.

Pelembab Rambut Semulajadi
EMC berfungsi sebagai pelembab rambut. Bahan semulajadi di dalam EMC disamping memberikan kelembapan akan memberikan kilauan terhadap rambut anda.

Rawatan Eczema & Psoriasis
Satu pertiga dari pengguna menyatakan EMC adalah alternatif terbaik untuk merawat ekzema selain dari krim komersil di pasaran. Dengan penggunaan teratur iaitu 2 kali sehari, anda akan lihat perubahan yang ketara.

Krim Ruam Kulit
EMC berfungsi dengan baik dalam mengubati macam ruam, termasuk reaksi alergi terhadap ubat, bahan kimia, kerengsaan persekitaran dan gigitan serangga, kerengsaan kulit, seperti nikel atau logam lain; ruam panas, iritasi dari pakaian, ruam ketika kehamilan, ruam lampin dan sebagainya.









·        MeLEMBABkan kulit, bibir, dan rambut
·        Menghilangkan kesan hitam dan bekas-bekas luka
·        Menghilangkan JERWAT
·        PARUT Jerawat
·        Mengecilkan PORI-PORI
·        MenCERAHkan  kulit (EMC bukan whitening, tapi mampu membuat kulit lebih cerah)
·        Mmenghilangkan BLACKHEAD n WHITEHEAD
·        MeLEBATkan Kening dan Bulu Mata
·        PemBERSIH Make-Up
·        RUAM pada bayi
·        RUAM kulit/ kutu air
·        PARUT Chicken pox (cacar)
·        Krim pencukur kaki n wajah
·        Membantu mencegah dan menghilangkan STRECHTMARKS selepas bersalin



"Selamat Bershopping dan terima kasih kerana memilih Noniey's Boutique"


Thursday, May 5, 2011

Telekung Vietnam Sulam Bunga Timbul 33 GrEY

Posted by Puan Hanim at Thursday, May 05, 2011 0 comments

khas untuk menyambut kedatangan Hari Raya
Imported From VIETNAM
Speciality :

Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)
Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung
Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti; Menarik dengan hiasan bunga timbul
Kain yang labuh (berukuran 118 cm) bergetah beserta dengan tali pengikat

Hanya RM 105
Status : Available

CODE : TSV 013


"Selamat Bershopping dan terima kasih kerana memilih Noniey's Boutique"

Anda mungkin juga meminati:

http://nonieyboutique.blogspot.com/search/label/Telekung
 

NonIeY's BoUTiQUe Collection Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare