Followers

Baca Sini Dulu :)

Five Simple Steps to Follow

1. FiLL in Da ForM BeLoW

2. OnCE ur OrdEr WaS CoNFirmED, NoNiEy AkAN SMs or EMail the PriCE and No AkAun; CIMB or MayBAnk


3. Bile u All Da Bank in DuIT, InforM NoNiEy and bG AddreSS SkalI


4. NoNiEy AKan terUs POs dan bGtau TrACKInG Number (SeNANg untuk ChECk sTatus)

5. DalaM 1@2 HaRI BaRANg YANg u olls OrdER akan Sampai :)



Untuk OrDer Isi FoRm InI Yea...

Which one do you Prefer:) Retail (1 - 5 pc)
Wholesale
Name:
Handphone No :
Email (Very Important):
Home / Office Address:
Poskod :
Which Bank You Prefer MAYBANK
CIMB
Postage Method Pos Register
Pos Laju
Product Discription
Jika kod yang saya order tiada, saya pilih ini:

******Harap sangat hanya serius buyer or orderer je yang isi form.. Any query do not hesitate to sms Noniey at 019-3511315*****

 


Get your own free form like this one.

Tuesday, January 31, 2012

4 Steps Shape Waist Trimmer

Posted by Puan Hanim at Tuesday, January 31, 2012 2 comments


4 Steps Shape Waist Trimmer !!
Harga Termurah
Hanya RM 30

Kenapa??
Kualiti memang sangat ok ditambah lagi dengan harga yang mampu milik....
paling PENTING kerana memberi KEMASAN TERBAIK dan SELESA DIPAKAI....
(Tidak Bergulung seperti kebanyakan WAIST TRIMMER yang lain di pasaran)



 
 


·        memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

·        penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

·        Terdapat 4 tahap zip yang boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches hingga 34 inches (56 cm ~ 96 cm)

·        MUST  try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

·        TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

·        TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat ; Recommend guna YILI BALO CHILI.

 

Tips memakai WT untuk anda:
  • cara terbaik untuk memakai WAIST TRIMMER adalah dgn keadaan berbaring dan adjust WAIST TRIMMER mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.
  • Untuk permulaan/pertama kali penggunaan WAIST TRIMMER,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar  betul2 ikut size badan dan selesa.
  • Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan seblm ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai... jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip koyak atau rosak.
  •  
  • Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan WAIST TRIMMER.
  • Ikut peraturan dan cara yg dinayatakan di atas agak anda dapat menggunakan WAIST TRIMMER dalam jangka masa lama.
  • WAIST TRIMMER boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya2 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)

  • WAIST TRIMMER boleh di gunakan masa tidur 
  • Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah 
  • meggunakan air sabun mandi,celup dan sental manja(sental secara lembut), bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam WAIST TRIMMER  itu.
  •  
    Quote:
    Originally Posted by mumfavor View Post
    Assalamualaikum...

    dah dapat barang semlm dan baru try tadi.... mula2 guna tester dulu, pastu baru pakai wt (masih di zip pertama lagi) rasa kemas sangat perut bila buat kerja sambil pakai wt....

    kesimpulannya...memang puas ati. saya beli ye dan many thanks n sori sbb sll htr sms tanyer itu ini.....
         
         Quote:
    Originally Posted by aini86 View Post
    NK KONGSI PASAL WAIST TRIMMER...AINI N ABG PAKAI...MULA2 ZIP 1 XMUAT....THN JER...BGAI NK RAK...HIHI SEKARANG ZIP 3 PON DH LONGGAR....BERAT TURUN 5KG....BEST...

Anda mungkin juga meminati:

http://nonieyboutique.blogspot.com/search/label/Telekung
 

NonIeY's BoUTiQUe Collection Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare