Followers

Baca Sini Dulu :)

Five Simple Steps to Follow

1. FiLL in Da ForM BeLoW

2. OnCE ur OrdEr WaS CoNFirmED, NoNiEy AkAN SMs or EMail the PriCE and No AkAun; CIMB or MayBAnk


3. Bile u All Da Bank in DuIT, InforM NoNiEy and bG AddreSS SkalI


4. NoNiEy AKan terUs POs dan bGtau TrACKInG Number (SeNANg untuk ChECk sTatus)

5. DalaM 1@2 HaRI BaRANg YANg u olls OrdER akan Sampai :)



Untuk OrDer Isi FoRm InI Yea...

Which one do you Prefer:) Retail (1 - 5 pc)
Wholesale
Name:
Handphone No :
Email (Very Important):
Home / Office Address:
Poskod :
Which Bank You Prefer MAYBANK
CIMB
Postage Method Pos Register
Pos Laju
Product Discription
Jika kod yang saya order tiada, saya pilih ini:

******Harap sangat hanya serius buyer or orderer je yang isi form.. Any query do not hesitate to sms Noniey at 019-3511315*****

 


Get your own free form like this one.

Friday, December 6, 2013

Kenapa saya join Shaklee

Posted by Puan Hanim at Friday, December 06, 2013 0 comments
Assalamualaikum semua reader..  Hujan masih renyai2 di kala ini. Banjir dah semakin kritikal di Pantai Timur. Kita kat sini bersenang lenang.. Tu pun ada yang mengeluh musim2 hujan ni Baju tak kering lah.. Astro tak dapat bukak lah.. Cuba bayangkan magsa2 banjir tu sedang survive untuk menyelamatkan diri. Berada di Pusat pemindahan yang serba kekurangan. SubhanaAllah..

Bila jadi bencana2 macam ni kita harus amik kesempatan lah.. Masa ni lah nak buat amal jariah.. Sumbangan yang banyak atau sedikit tak penting.. Yang penting keikhlasan kita tu. Sebab itu akak sangat suka berbisnes Shaklee ni.. Duit bonus bertingket-tingket inilah yang membolehkan kita bantu orang.. Ye dop??

Time2 gini lah teringat masa mula-mula terjebak dalam kancah Jutawan Shaklee ni. Dah nak masuk 10 bulan saya bersama shaklee. Permulaannya apabila officemate merangkap uplineku suggest set menyusu Shaklee. Masa tu baru naik kerja lepas pantang. Amik Trial pack +ESP.. Ye lah kan masa tu belum lagi yakin dengan shaklee ni.. Tu yang ambik Trial pack jer. membazir betul rasanya. haha

Alkisahnya saya memang ada masalah susu sebab breast sebelah kanan baru lepas operation akibat daripada Breast Abcess. memang susu sangat sedikit. Bergantung dengan susu sebelah kiri je. namun, Alhamdulillah sangat.. 

Bertitik tolak dari situlah selepas melihat keberkesanan Produk Shaklee ni membuatkan saya jatuh hati. Tambahan pula Vitamin Shaklee ni ialah Vitamin Organik. So, memang diyakini sangatlah kan. Lepas sign up jadi ahli terus saya serius menjalankan bisnes Shaklee ini secara online.


Nak tahu ke keistimewaan Bisnes shaklee ni yang membuatkan saya jatuh hati pandang pertama ni:-

  • Bisnes Shaklee tidak perlu Modal besar
Ya.. memang tak perlu modal yang besar untuk menjalankan bisnes Shaklee ini. Hanya RM 75 iaitu Yuran keahlian sebanyak RM 65 dan RM 10 untuk kos pos starter kit yang menganduni business Manual serta Katalog produk. Nak rasa takut rugi pun macam tak perlu. Sebab rendah sanagt. dalam masa sebulan pun boleh dapat balik modal tu. Tapi dengan syarat.. ikut cara upline anda..
  • Upline dan supported Group
Tidak perlu bimbang pasal tak tahu meniaga.. tak reti nak promote.. Saya malu nak jual barang.. Semua itu upline akan ajar. From Zero to HERO.. Bimbingan diberikan percuma. Berbantung kepada kesungguhan kita sahaja. Modul marketing disediakan dan diajar. Semua tu duplicate dari mereka yang dah berjaya. Kita hanya ikut sahaja. Tak perlu takut akan terkontang kanting sebab kita adalah satu kumpulan dan bisness partner. 

  • Tidak perlu simpan stok
Ini adalah trick biasa MLM.. Paksa orang keluarkan duit banyak2 dan beli stock. Kalau barang tak laku siapa yang Rugi?? di Shaklee kami tidak pernah mengamalkan cara simpan stok. Semuanya boleh order terus di website Shaklee. Dan semua order akan dibuat jika ada pembeli dan pembeli telahpun bank in duit sebagai bayaran. So, ini takkan membebankan pengedar shaklee tersebut.

  • Bisnes yang boleh diwarisi
Jangan risau jika terjadi apa-apa pada kita sebabnya anak-anak boleh mewarisi perniagaan ini. So, menjadi tanggungjawab jika membina empayar luas dan hebat untuk ditinggalkan kepada anak2 cucu cicit nanti.

  • Semuanya dihujung jari
Semua urusan adalah secara atas talian. dari segi pemebelian, pengeposan. Semua Shaklee yang uruskan. Tak perlu nak kuar untuk berjumpa dengan kumpulan2. semua perjumpaan atau kelas dibuat secara online. sambil menyusu anak pun boleh join kelas.. sambil masak pun boleh jual produk.. sennannnngg sangat.. Income pun masyuk... banyak imbuhan yang Shaklee bagi.. cash reward.. Bonus kereta.. internatinal trip termasuk umrah dll.

Apa tunggu lagi?? Jom sign up sekarang.. Itulah Al kisahnya sebab saya sertai bisnes shaklee ini.. Nak tahu caranya.. Baca sini..

Monday, June 10, 2013

BORONG 4 SHAPE Waist Trimmer

Posted by Puan Hanim at Monday, June 10, 2013 0 comments
BORONG
4 STEP SHAPE WAIST TRIMMER
 
Harga Termurah
Hanya RM 18.00
 
KINI RM 14.00(MIN 10 PCS)
KINI RM 15.00(MIN 5 PCS)
(TERMASUK POSTAGE)
Kualiti memang sangat ok ditambah lagi dengan harga yang mampu milik.... paling PENTING kerana memberi KEMASAN TERBAIK dan SELESA DIPAKAI....
(Tidak Bergulung seperti kebanyakan WAIST TRIMMER yang lain di pasaran)





· Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

· Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

· Terdapat 4 tahap zip yang boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches hingga 34 inches (56 cm ~ 96 cm)

· MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

· TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat ; Recommend guna YILI BALO CHILI.

 

 

BORONG SHISEIDO BLACK MASK MURAH

Posted by Puan Hanim at Monday, June 10, 2013 0 comments
Shiseido Mask
 for
BlackHead and WhiteHead Remover
 
 
 
Wholesale / Borong Shiseido Murah
019 351 1315
 
Harga Update TERKINI :-
1 ~ 99 PCS   RM1/PC
100 PCS            RM 0.70/PC
200 PCS            RM 0.65/PC
300 PCS            RM 0.60/PC
400 PCS            RM 0.55/PC
500 PCS            RM 0.50/PC
 
 
 
PENGGUNAAN SHESEIDO BLACK MASK
 

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung dan pipi. Kadang2 rasa segan nak duk dekat2 dengan orang kan. Kalau pakai bedak barulah boleh cover.
 
Memang susah nak hilang benda tu kan. Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia
 
 
CARA PENGUNAAN:-

Step 1 : Cuci Muka terlebih dahulu seperti biasa.

Step 2 : Steam atau wapkan Muka anda dengn air panas sekurang2nya 5 minit untuk pastikan pori-pori terbuka. (kalau rajin buat yer..)

Step 3 : Oleskan SHISEIDO BLACK MASK menggunakan jari  ke bahagian muka yang banyak blackhead dan whitehead terutamanya kawasan HIDUNG, PIPI, DAGU dan DAHI. (jauhkan dari bahagian kening dan bulu mata)

Step 4 : Biarkan selama 30 minit atau mask betul2 kering sebelum tarik perlahan2 bermula dari bawah dan Ke atas. Anda akan dapat melihat whitehead dan blackhead yang melekat di mask yang kering tu.

Step 5 : Bersihkan wajah dengan air dingin untuk menutup semula pori-pori anda.


 


 
 
 
 
 

Wednesday, June 5, 2013

Jualan BRA IBU MENYUSU

Posted by Puan Hanim at Wednesday, June 05, 2013 0 comments
Jualan BRA MENYUSU Brand Fabulousmom


Jom tempah sebelum Kehabisan Size..

Monday, May 27, 2013

Kembalikan keremajaan dengan Reverse Eskayvie

Posted by Puan Hanim at Monday, May 27, 2013 0 comments


RM 88 (60 KAPSUL)
(UNTUK SEBULAN lebih)


 
Apa itu REVERSE?
 
REVERSE ialah formulasi dan inovasi terbaru yang mengandungi adaptogen semulajadi terkini untuk keanggunan, kecantikan dan kesihatan wanita. Reverse ialah sejenis pemakanan tambahan unik yang menggabungkan formulasi terkini terdiri daripada 3 sumber phytoestrogen semulajadi dari 3 buah negara berasingan iaitu Pueraria mirifica (Thailand), Labisia pumila (Malaysia) dan Asparagus racemosus (India).
 
SIAPA yang perlu mengambil REVERSE ???
 
Keanggunan Wanita
  • Membesarkan dan menganjalkan payudara.
  • Menstabilkan, membina dan mengharmonikan sistem peranakan wanita bagi meningkatkan kesuburan.
  • Membantu untuk memulihkan kitaran haid.
  • Kecantikan Wanita
    • Memberikan khasiat awet muda dan menghindari penuaan pramatang.
    • Membasmi kedutan dan mencantikkan kulit.
    • Memberi bentuk badan impian wanita.
    • Menghitamkan uban dan menggalakkan penumbuhan rambut.
    • Menegangkan otot perut dan mencegah kebuncitan perut. 
  • Kesihatan Wanita
    • Mengatasi masalah rabun mata
    • Membantu menghindari kelemahan daya ingatan
    • Memberi kesegaran dan membantu meningkatkan ketangkasan pergerakan.
    • Melancarkan aliran darah.
    • Mengatasi masalah tidur.
    • Membantu mengatasi gejala menopaus seperti risiko sakit jantung, masalah osteoporosis, panas badan, pening kepala dan sebagainya.
    • Melegakan sindrom sebelum haid.
     



    APA itu ESTROGEN ?
    Hormon estrogen menyusut dengan usia sebaik sahaja bermulanya seseorang itu mencecah umur 35 tahun sehingga tiada lagi penghasilannya sewaktu mencapai menopaus.


    Reverse mempamerkan kuasa phytoestrogen yang paling mantap bagi mengekalkan keanggunan wanita. Memiliki lebih dari 15 jenis phytoestrogen (estrogen daripada tumbuhan) terbaik untuk mengekalkan sifat-sifat semulajadi dan seksual wanita sejati.

    Membantu dalam memulihkan tahap estrogen yang menyusut ketika menghampiri menopous. Fungsi estrogen adalah amat mustahak bagi kecantikan dan kesihatan kaum wanita.

    Formulasi botani dari Malaysia, Thailand dan India ini mampu mengujakan sesiapa sahaja kaum Hawa yang mencubanya. Seawal umur 18 tahun boleh mengambil Reverse.


    Bahan Yang TErkandung dalam REVERSE




    • Pueraria Mirifica (ubi bidadari) – Amat dikenali di Thailand. Ia memberi kesan awet muda. Antara fungsi utamanya adalah menganjal, menegangkan dan membesarkan payudara. Membantu dalam mengurangkan risiko kanser payudara. Ia juga dapat membantu mengatasi gejala yang berkaitan dengan menopaus.
    • Labisia pumila (kacip fatimah) – Amat dikenali di Malaysia. Digunakan selepas kelahiran anak (mengecutkan rahim) dan seterusnya mengetatkan faraj. Kacip Fatimah terkenal juga dalam meningkatkan libido (keghairahan) wanita. Ia juga membantu memulihkan kitaran haid dan masalah senggugut.
    • Asparagus recemosus (shatavari) – Berasal dari India. Shatavari bermaksud wanita yang mempunyai 100 orang suami. Sudah tentu ini menunjukkan pengamalnya adalah seorang yang kekal anggun, sihat, cantik, power dan subur.

    Cara PenGambilan

    1. Berapa kapsul yang perlu saya ambil sehari? - 2 kapsul selepas sarapan.

    2. Bagaimana cara pengambilannya? - Seeloknya Reverse dimulakan pengambilannya selepas haid. Reverse tidak disyorkan diambil ketika haid utk mengelakkan gangguan pada kitaran semulajadi estrogen pada pusingan haid yang biasa. Bagi melancarkan kitaran haid, ambil Reverse pada hari ke 7 hingga ke 30 pada kalendar kitaran haid yang biasa, manakala di hari 1 – 6 hentikan pengambilan.

    Pengambilan Reverse dihentikan sementara ketika haid dan dimulakan semula selepas haid. Begitu lah seterusnya. Bagi wanita yang menopaus, Reverse boleh diambil berterusan tanpa henti.


    3. Berapa umur wanita yang boleh mengamalkan Reverse? - Reverse disyorkan untuk wanita 18 tahun ke atas. Sangat disyorkan bagi golongan wanita berusia 35 tahun ke atas kerana sewaktu itu paras estrogen sudah semakin menurun. Amat disyorkan kepada wanita yang menopaus kerana di kala itu paras estrogen sangat rendah dan pengambilan Reverse boleh membantu mengatasi gejala yang bersangkutan dengan menopaus.


     
    JOM Order Sekarang.. Rugi Tak Cuba..
     

    Sunday, March 17, 2013

    New Arrival : TelEkUNg VIETnAM 30 KunTum BungA TimBuL

    Posted by Puan Hanim at Sunday, March 17, 2013 0 comments
     
     
    Koleksi
     
    TeLEKuNg VieTnAM SuLAm  BuNgA

    TiMbUL 30 KuNTuM

     
    Imported From VIETNAM
    Speciality :

    Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)
    Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung
    Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti; Menarik dengan hiasan bunga timbul
    Kain yang labuh (berukuran 118 cm) bergetah beserta dengan tali pengikat

    Hanya RM 105
     
     
     
     
     
     

    TSV 015 - 30
     

    TSV 020 - 30
     


    TSV 014 - 30
     


    TSV 013 - 30
     
     
    TSV 010 - 30
     
     
    TEriMA KAsiH KerANA MeMilIh
    NonIey's BouTiQue ColleCTiOn
     
     
     

    Tuesday, February 26, 2013

    4 steps Shape WAIST TRIMMER termurah !!!

    Posted by Puan Hanim at Tuesday, February 26, 2013 0 comments


    4 Steps Shape Waist Trimmer !!

    Harga Termurah
    Hanya RM 30

    Kenapa??
    Kualiti memang sangat ok ditambah lagi dengan harga yang mampu milik....
    paling PENTING kerana memberi KEMASAN TERBAIK dan SELESA DIPAKAI....
    (Tidak Bergulung seperti kebanyakan WAIST TRIMMER yang lain di pasaran)







    · memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

    · penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

    · Terdapat 4 tahap zip yang boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches hingga 34 inches (56 cm ~ 96 cm)

    · MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

    · TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

    · TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat ; Recommend guna YILI BALO CHILI.


    Tips memakai WT untuk anda:
    • cara terbaik untuk memakai WAIST TRIMMER adalah dgn keadaan berbaring dan adjust WAIST TRIMMER mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.

    • Untuk permulaan/pertama kali penggunaan WAIST TRIMMER,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.
    • Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan seblm ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai... jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip koyak atau rosak.
    • Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan WAIST TRIMMER.
    • Ikut peraturan dan cara yg dinayatakan di atas agak anda dapat menggunakan WAIST TRIMMER dalam jangka masa lama.
    • WAIST TRIMMER boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya2 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)


    • WAIST TRIMMER boleh di gunakan masa tidur
    • Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah
    • meggunakan air sabun mandi,celup dan sental manja(sental secara lembut), bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam WAIST TRIMMER itu.
    • Quote:
      Originally Posted by mumfavor View Post
      Assalamualaikum...

      dah dapat barang semlm dan baru try tadi.... mula2 guna tester dulu, pastu baru pakai wt (masih di zip pertama lagi) rasa kemas sangat perut bila buat kerja sambil pakai wt....

      kesimpulannya...memang puas ati. saya beli ye dan many thanks n sori sbb sll htr sms tanyer itu ini.....
    Quote:
      Originally Posted by aini86 View Post
      NK KONGSI PASAL WAIST TRIMMER...AINI N ABG PAKAI...MULA2 ZIP 1 XMUAT....THN JER...BGAI NK RAK...HIHI SEKARANG ZIP 3 PON DH LONGGAR....BERAT TURUN 5KG....BEST...

    Thursday, January 10, 2013

    cOCOA cOLLAGEN POWER PLUS; Mengembalikan keremajaan

    Posted by Puan Hanim at Thursday, January 10, 2013 0 comments

     


    HARGA  : RM 49/SET

     HARGA : RM 90/2SET

    1 SET ADA 3 KOTAK

    1 KOTAK ADA 10 SACHET
     

    Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

    • Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
    • Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
    • Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
    • Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
    • Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
    • Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.
    •  
    • Kebaikan dan khasiat:

    • Membantu mengimbangi hormon
    • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
    • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
    • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
    • Melambatkan proses penuaan
    • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
    • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
    • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah 
    • Mencerahkan kulit secara semulajadi
    • Memberikan tenaga 
    • Membantu mengurangkan keguguran rambut 
    • Melancarkan peredaran darah dalam badan 
    • Mengimbangi berat badan 
    • Meningkatkan daya penghadaman 
    • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

     
    Sesuai untuk:
    *perempuan 20 tahun ke atas
    *berkahwin @ belum kahwin..dua2 boleh minum
    *ibu yg menyusukan baby tak der masalah nak minum CCP

    Tak sesuai untuk:
    *ibu mengandung
    *lelaki


    CARA MINUM :
    Ambil 1 sachet waktu pg sebagai sarapan @ boleh juga pd waktu malam jika anda memerlukn tenaga utk bekerja malam
    - hanya campurkan dengan air panas spt biasa dan minum sepeket sehari, nak minum lebih pun tak der masalah...
    - minum sebelum makan

    Anda mungkin juga meminati:

    http://nonieyboutique.blogspot.com/search/label/Telekung
     

    NonIeY's BoUTiQUe Collection Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare