Followers

Baca Sini Dulu :)

Five Simple Steps to Follow

1. FiLL in Da ForM BeLoW

2. OnCE ur OrdEr WaS CoNFirmED, NoNiEy AkAN SMs or EMail the PriCE and No AkAun; CIMB or MayBAnk


3. Bile u All Da Bank in DuIT, InforM NoNiEy and bG AddreSS SkalI


4. NoNiEy AKan terUs POs dan bGtau TrACKInG Number (SeNANg untuk ChECk sTatus)

5. DalaM 1@2 HaRI BaRANg YANg u olls OrdER akan Sampai :)



Untuk OrDer Isi FoRm InI Yea...

Which one do you Prefer:) Retail (1 - 5 pc)
Wholesale
Name:
Handphone No :
Email (Very Important):
Home / Office Address:
Poskod :
Which Bank You Prefer MAYBANK
CIMB
Postage Method Pos Register
Pos Laju
Product Discription
Jika kod yang saya order tiada, saya pilih ini:

******Harap sangat hanya serius buyer or orderer je yang isi form.. Any query do not hesitate to sms Noniey at 019-3511315*****

 


Get your own free form like this one.

Tuesday, January 28, 2014

cara nak sertai Shaklee

Posted by Puan Hanim at Tuesday, January 28, 2014 0 comments
Assalamualaikum semua .. ^_^..

Semalam Treding kat FB semua agen2 Shaklee pakat update Status pasal Harimau Mengaum. kalau yang dah biasa tu mestilah faham kan. Itu tandanya Bonus dah Masuk.. Alhamdulillah Ngauman semakin kuat bulan ni.. Syukur sangat. 
Sebelum tu mesti ada yang tanya "Kenapa Harimau ye???"  Sebabnya ialah sebelum ni Bonus Shaklee akan masuk ke dalam akaun Maybank.. Dan sekarang ni dah tak kisah nak masuk bank mane2 pun sebab Shaklee automatik masukkan dalam kaun mana yang kita nak.

Mesti da juga yang terfikir nak Join Shaklee kan.. Kan dah nampak peluang dalam Shaklee ni mesti rasa nak cuba. Tambahan pula Leader kami Master Ceri Master Lyna dan Master Fatihanum iaitu dari Bangsa Melayu kita sendiri dah mempunyai income 1 juta setiap bulan. Memang dah jelas kejayaan mereka... Kita cuma ikut cara mereka-mereka  yang sudah berjaya. Jadikan mereka2 ini sebagai Mentor. 

Jom hanim kongsikan Faedah-faedah menjadi ahli SHAKLEE.


1. CASH BONUS/REBATE 

Dimasukkan terus ke akaun ahli sendiri pada 14 atau 15 haribulan setiap bulan. Hanim selalu nasihatkan pengguna tegar Shaklee untuk mendaftar sebagai ahli sebab CASH BONUS ni lah. ramai agen yang offer untuk beli dengan Harga Ahli menggunakan ID beliau dan akhirnya beliau yang akan mendapat CASH BONUS ni, sepatutnya jika pengguna TEGAR Shaklee mendaftar sebagai ahli beliaulah yang layak membeli produk dengan harga ahli malah akan mendapat CASH BONUS juga.

Konsep CASH BONUS/REBATE ni sama seperti yang diamalkan seperti Jusco Card, Sogo Card serta Kad MESRA Petronas. Beli buat pembelian dengan jumlah tertentu, korang akan dapat Diskaun dan rebat balik kan? SAMA lah dengan SHAKLE.

Ok.. Bila dah mendaftar AHLI, pengguna Tegar ni pun dah start pening berkenaan info tentang produk, cara pemakanan serta kesan penyembuhan. Sebab ramai yang mendafter ahli kemudian dibiarkan terkontang kanting. Sedangakan hak pengguna Shaklee ini untuk mendapatkan konsultasi terbaik dari pengedar. 

Bila dah mendaftar keahlian, Tak perlu lah nak renew membership setiap tahun. Yuran keahlian RM 65 tu adalah untuk seumur hidup. Bila sudah didaftarkan anda akan dimasukkan dalam GROUP EKSLUSIF, malah konsultansi secara percuma seumur hidup akan diberikan. SEBAB itu sanagt penting untuk mendaftar ahli dengan AGEN yang betul2 mempunyai Kredibiliti serta dalam GROUP sokongan yang betul. Ramai yang mendaftar ahli sebab untuk makan sendiri.. End up terus menjadi Pengedar Shaklee sebab faedah2 yang dapat dari Bisnes Shaklee ni. Sebab hanim sendiri pun bermula dari pengguna Set Menyusu dan terus menjadi Pengedar Shaklee. Alhamdulillah Allah bukakan pintu hati..



2. SISTEM SHOPPING ONLINE 

Sistem dalam Talian telah diperkenalkan pada Oktober 2013. Segalalanya dihujung Jari. Pembelian produk adalah sangat mudah dan tracking juga secara online.

Sistem Online ini sangat memudahkan PENGGUAN TEGAR Shaklee malah mereka yang menjalankan perniagaan Shaklee. Sambil-sambil buat kerja rumah pun boleh membuat pesanan di website Shaklee ni.
24 jam tau.


3. PENGHANTARAN DIURUSKAN OLEH SHAKLEE

Yang part ni sangatlah memudahkan terutama kepada mereka-mereka yang bekerja. Tak dalah kelam kabut nak pergi branch untuk buat pembelian. Sekali skala kalau ada masa terluang boleh lah kan pergi Branch untuk bertukar-tukar pendapat. Hanim sendiri pun sangat suka sietm macam ni. Itu yang dinamakan Berniaga dari Rumah. Sesuai sangat untuk ibu-ibu surirumah takyah nak angkut anak2 dan barang dan beratur panjang2 kat post Office tu lagi. Berkejar2.. pastu nak kene g amik anak sekolah plak..  
So, boleh membuat pesanan secara online dan masukkan alamat penerima. Barang akan sampai ke pintu penerima menggunakan Courier yang sangat Cekap.

4. TAK PERLU MODAL JIKA NAK BERNIAGA

Tidak mengamalkan sistem front Loading atau mengumpul Stok. Konsep yang diamalkan kami ialah bila customer membuat order dan membuat bayaran ke dalam akaun kita barulah kita membuat pesanan secara online dan terus pos kepada customer.

Mudahkan... AWAS!! Tawaran personal COACHING dan marketing ini mungkin sukar perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain SUPERMAMA ya. dan saya tidak bertanggungjawab jika anda tak dapat BONUS seperti yang dinyatakan diatas.








Anda mungkin juga meminati:

http://nonieyboutique.blogspot.com/search/label/Telekung
 

NonIeY's BoUTiQUe Collection Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare