Followers

Baca Sini Dulu :)

Five Simple Steps to Follow

1. FiLL in Da ForM BeLoW

2. OnCE ur OrdEr WaS CoNFirmED, NoNiEy AkAN SMs or EMail the PriCE and No AkAun; CIMB or MayBAnk


3. Bile u All Da Bank in DuIT, InforM NoNiEy and bG AddreSS SkalI


4. NoNiEy AKan terUs POs dan bGtau TrACKInG Number (SeNANg untuk ChECk sTatus)

5. DalaM 1@2 HaRI BaRANg YANg u olls OrdER akan Sampai :)



Untuk OrDer Isi FoRm InI Yea...

Which one do you Prefer:) Retail (1 - 5 pc)
Wholesale
Name:
Handphone No :
Email (Very Important):
Home / Office Address:
Poskod :
Which Bank You Prefer MAYBANK
CIMB
Postage Method Pos Register
Pos Laju
Product Discription
Jika kod yang saya order tiada, saya pilih ini:

******Harap sangat hanya serius buyer or orderer je yang isi form.. Any query do not hesitate to sms Noniey at 019-3511315*****

 


Get your own free form like this one.

Tuesday, March 3, 2015

Kain Heavy Dull Satin Berkualiti untuk Baju Raya

Posted by Puan Hanim at Tuesday, March 03, 2015 0 comments

Kain Dull Satin berkualiti.

Keistimewaan Heavy Dull Satin
✔Kain lembut terletak
✔licin so, Kelihatan Ekslusif
✔tidak jarang dan tidak berkedut.
✔Sangat selesa dan tidak panas.

Sesuai untuk buat baju kurung, baju Malayu, blouse, skirt, jubah atau shawl.

Bidang 60"
(ukuran sebenar 60" -2")
Harga : RM13.00/meter
Tidak termasuk kos penghantaran.

Anggaran berat : 200 gram/mtr
Pembelian  minima : 1 mtr





Tuesday, January 28, 2014

cara nak sertai Shaklee

Posted by Puan Hanim at Tuesday, January 28, 2014 0 comments
Assalamualaikum semua .. ^_^..

Semalam Treding kat FB semua agen2 Shaklee pakat update Status pasal Harimau Mengaum. kalau yang dah biasa tu mestilah faham kan. Itu tandanya Bonus dah Masuk.. Alhamdulillah Ngauman semakin kuat bulan ni.. Syukur sangat. 
Sebelum tu mesti ada yang tanya "Kenapa Harimau ye???"  Sebabnya ialah sebelum ni Bonus Shaklee akan masuk ke dalam akaun Maybank.. Dan sekarang ni dah tak kisah nak masuk bank mane2 pun sebab Shaklee automatik masukkan dalam kaun mana yang kita nak.

Mesti da juga yang terfikir nak Join Shaklee kan.. Kan dah nampak peluang dalam Shaklee ni mesti rasa nak cuba. Tambahan pula Leader kami Master Ceri Master Lyna dan Master Fatihanum iaitu dari Bangsa Melayu kita sendiri dah mempunyai income 1 juta setiap bulan. Memang dah jelas kejayaan mereka... Kita cuma ikut cara mereka-mereka  yang sudah berjaya. Jadikan mereka2 ini sebagai Mentor. 

Jom hanim kongsikan Faedah-faedah menjadi ahli SHAKLEE.


1. CASH BONUS/REBATE 

Dimasukkan terus ke akaun ahli sendiri pada 14 atau 15 haribulan setiap bulan. Hanim selalu nasihatkan pengguna tegar Shaklee untuk mendaftar sebagai ahli sebab CASH BONUS ni lah. ramai agen yang offer untuk beli dengan Harga Ahli menggunakan ID beliau dan akhirnya beliau yang akan mendapat CASH BONUS ni, sepatutnya jika pengguna TEGAR Shaklee mendaftar sebagai ahli beliaulah yang layak membeli produk dengan harga ahli malah akan mendapat CASH BONUS juga.

Konsep CASH BONUS/REBATE ni sama seperti yang diamalkan seperti Jusco Card, Sogo Card serta Kad MESRA Petronas. Beli buat pembelian dengan jumlah tertentu, korang akan dapat Diskaun dan rebat balik kan? SAMA lah dengan SHAKLE.

Ok.. Bila dah mendaftar AHLI, pengguna Tegar ni pun dah start pening berkenaan info tentang produk, cara pemakanan serta kesan penyembuhan. Sebab ramai yang mendafter ahli kemudian dibiarkan terkontang kanting. Sedangakan hak pengguna Shaklee ini untuk mendapatkan konsultasi terbaik dari pengedar. 

Bila dah mendaftar keahlian, Tak perlu lah nak renew membership setiap tahun. Yuran keahlian RM 65 tu adalah untuk seumur hidup. Bila sudah didaftarkan anda akan dimasukkan dalam GROUP EKSLUSIF, malah konsultansi secara percuma seumur hidup akan diberikan. SEBAB itu sanagt penting untuk mendaftar ahli dengan AGEN yang betul2 mempunyai Kredibiliti serta dalam GROUP sokongan yang betul. Ramai yang mendaftar ahli sebab untuk makan sendiri.. End up terus menjadi Pengedar Shaklee sebab faedah2 yang dapat dari Bisnes Shaklee ni. Sebab hanim sendiri pun bermula dari pengguna Set Menyusu dan terus menjadi Pengedar Shaklee. Alhamdulillah Allah bukakan pintu hati..



2. SISTEM SHOPPING ONLINE 

Sistem dalam Talian telah diperkenalkan pada Oktober 2013. Segalalanya dihujung Jari. Pembelian produk adalah sangat mudah dan tracking juga secara online.

Sistem Online ini sangat memudahkan PENGGUAN TEGAR Shaklee malah mereka yang menjalankan perniagaan Shaklee. Sambil-sambil buat kerja rumah pun boleh membuat pesanan di website Shaklee ni.
24 jam tau.


3. PENGHANTARAN DIURUSKAN OLEH SHAKLEE

Yang part ni sangatlah memudahkan terutama kepada mereka-mereka yang bekerja. Tak dalah kelam kabut nak pergi branch untuk buat pembelian. Sekali skala kalau ada masa terluang boleh lah kan pergi Branch untuk bertukar-tukar pendapat. Hanim sendiri pun sangat suka sietm macam ni. Itu yang dinamakan Berniaga dari Rumah. Sesuai sangat untuk ibu-ibu surirumah takyah nak angkut anak2 dan barang dan beratur panjang2 kat post Office tu lagi. Berkejar2.. pastu nak kene g amik anak sekolah plak..  
So, boleh membuat pesanan secara online dan masukkan alamat penerima. Barang akan sampai ke pintu penerima menggunakan Courier yang sangat Cekap.

4. TAK PERLU MODAL JIKA NAK BERNIAGA

Tidak mengamalkan sistem front Loading atau mengumpul Stok. Konsep yang diamalkan kami ialah bila customer membuat order dan membuat bayaran ke dalam akaun kita barulah kita membuat pesanan secara online dan terus pos kepada customer.

Mudahkan... AWAS!! Tawaran personal COACHING dan marketing ini mungkin sukar perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain SUPERMAMA ya. dan saya tidak bertanggungjawab jika anda tak dapat BONUS seperti yang dinyatakan diatas.








Friday, December 6, 2013

Kenapa saya join Shaklee

Posted by Puan Hanim at Friday, December 06, 2013 0 comments
Assalamualaikum semua reader..  Hujan masih renyai2 di kala ini. Banjir dah semakin kritikal di Pantai Timur. Kita kat sini bersenang lenang.. Tu pun ada yang mengeluh musim2 hujan ni Baju tak kering lah.. Astro tak dapat bukak lah.. Cuba bayangkan magsa2 banjir tu sedang survive untuk menyelamatkan diri. Berada di Pusat pemindahan yang serba kekurangan. SubhanaAllah..

Bila jadi bencana2 macam ni kita harus amik kesempatan lah.. Masa ni lah nak buat amal jariah.. Sumbangan yang banyak atau sedikit tak penting.. Yang penting keikhlasan kita tu. Sebab itu akak sangat suka berbisnes Shaklee ni.. Duit bonus bertingket-tingket inilah yang membolehkan kita bantu orang.. Ye dop??

Time2 gini lah teringat masa mula-mula terjebak dalam kancah Jutawan Shaklee ni. Dah nak masuk 10 bulan saya bersama shaklee. Permulaannya apabila officemate merangkap uplineku suggest set menyusu Shaklee. Masa tu baru naik kerja lepas pantang. Amik Trial pack +ESP.. Ye lah kan masa tu belum lagi yakin dengan shaklee ni.. Tu yang ambik Trial pack jer. membazir betul rasanya. haha

Alkisahnya saya memang ada masalah susu sebab breast sebelah kanan baru lepas operation akibat daripada Breast Abcess. memang susu sangat sedikit. Bergantung dengan susu sebelah kiri je. namun, Alhamdulillah sangat.. 

Bertitik tolak dari situlah selepas melihat keberkesanan Produk Shaklee ni membuatkan saya jatuh hati. Tambahan pula Vitamin Shaklee ni ialah Vitamin Organik. So, memang diyakini sangatlah kan. Lepas sign up jadi ahli terus saya serius menjalankan bisnes Shaklee ini secara online.


Nak tahu ke keistimewaan Bisnes shaklee ni yang membuatkan saya jatuh hati pandang pertama ni:-

  • Bisnes Shaklee tidak perlu Modal besar
Ya.. memang tak perlu modal yang besar untuk menjalankan bisnes Shaklee ini. Hanya RM 75 iaitu Yuran keahlian sebanyak RM 65 dan RM 10 untuk kos pos starter kit yang menganduni business Manual serta Katalog produk. Nak rasa takut rugi pun macam tak perlu. Sebab rendah sanagt. dalam masa sebulan pun boleh dapat balik modal tu. Tapi dengan syarat.. ikut cara upline anda..
  • Upline dan supported Group
Tidak perlu bimbang pasal tak tahu meniaga.. tak reti nak promote.. Saya malu nak jual barang.. Semua itu upline akan ajar. From Zero to HERO.. Bimbingan diberikan percuma. Berbantung kepada kesungguhan kita sahaja. Modul marketing disediakan dan diajar. Semua tu duplicate dari mereka yang dah berjaya. Kita hanya ikut sahaja. Tak perlu takut akan terkontang kanting sebab kita adalah satu kumpulan dan bisness partner. 

  • Tidak perlu simpan stok
Ini adalah trick biasa MLM.. Paksa orang keluarkan duit banyak2 dan beli stock. Kalau barang tak laku siapa yang Rugi?? di Shaklee kami tidak pernah mengamalkan cara simpan stok. Semuanya boleh order terus di website Shaklee. Dan semua order akan dibuat jika ada pembeli dan pembeli telahpun bank in duit sebagai bayaran. So, ini takkan membebankan pengedar shaklee tersebut.

  • Bisnes yang boleh diwarisi
Jangan risau jika terjadi apa-apa pada kita sebabnya anak-anak boleh mewarisi perniagaan ini. So, menjadi tanggungjawab jika membina empayar luas dan hebat untuk ditinggalkan kepada anak2 cucu cicit nanti.

  • Semuanya dihujung jari
Semua urusan adalah secara atas talian. dari segi pemebelian, pengeposan. Semua Shaklee yang uruskan. Tak perlu nak kuar untuk berjumpa dengan kumpulan2. semua perjumpaan atau kelas dibuat secara online. sambil menyusu anak pun boleh join kelas.. sambil masak pun boleh jual produk.. sennannnngg sangat.. Income pun masyuk... banyak imbuhan yang Shaklee bagi.. cash reward.. Bonus kereta.. internatinal trip termasuk umrah dll.

Apa tunggu lagi?? Jom sign up sekarang.. Itulah Al kisahnya sebab saya sertai bisnes shaklee ini.. Nak tahu caranya.. Baca sini..

Monday, June 10, 2013

BORONG 4 SHAPE Waist Trimmer

Posted by Puan Hanim at Monday, June 10, 2013 0 comments
BORONG
4 STEP SHAPE WAIST TRIMMER
 
Harga Termurah
Hanya RM 18.00
 
KINI RM 14.00(MIN 10 PCS)
KINI RM 15.00(MIN 5 PCS)
(TERMASUK POSTAGE)
Kualiti memang sangat ok ditambah lagi dengan harga yang mampu milik.... paling PENTING kerana memberi KEMASAN TERBAIK dan SELESA DIPAKAI....
(Tidak Bergulung seperti kebanyakan WAIST TRIMMER yang lain di pasaran)





· Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

· Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

· Terdapat 4 tahap zip yang boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches hingga 34 inches (56 cm ~ 96 cm)

· MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

· TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat ; Recommend guna YILI BALO CHILI.

 

 

BORONG SHISEIDO BLACK MASK MURAH

Posted by Puan Hanim at Monday, June 10, 2013 0 comments
Shiseido Mask
 for
BlackHead and WhiteHead Remover
 
 
 
Wholesale / Borong Shiseido Murah
019 351 1315
 
Harga Update TERKINI :-
1 ~ 99 PCS   RM1/PC
100 PCS            RM 0.70/PC
200 PCS            RM 0.65/PC
300 PCS            RM 0.60/PC
400 PCS            RM 0.55/PC
500 PCS            RM 0.50/PC
 
 
 
PENGGUNAAN SHESEIDO BLACK MASK
 

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung dan pipi. Kadang2 rasa segan nak duk dekat2 dengan orang kan. Kalau pakai bedak barulah boleh cover.
 
Memang susah nak hilang benda tu kan. Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia
 
 
CARA PENGUNAAN:-

Step 1 : Cuci Muka terlebih dahulu seperti biasa.

Step 2 : Steam atau wapkan Muka anda dengn air panas sekurang2nya 5 minit untuk pastikan pori-pori terbuka. (kalau rajin buat yer..)

Step 3 : Oleskan SHISEIDO BLACK MASK menggunakan jari  ke bahagian muka yang banyak blackhead dan whitehead terutamanya kawasan HIDUNG, PIPI, DAGU dan DAHI. (jauhkan dari bahagian kening dan bulu mata)

Step 4 : Biarkan selama 30 minit atau mask betul2 kering sebelum tarik perlahan2 bermula dari bawah dan Ke atas. Anda akan dapat melihat whitehead dan blackhead yang melekat di mask yang kering tu.

Step 5 : Bersihkan wajah dengan air dingin untuk menutup semula pori-pori anda.


 


 
 
 
 
 

Wednesday, June 5, 2013

Jualan BRA IBU MENYUSU

Posted by Puan Hanim at Wednesday, June 05, 2013 0 comments
Jualan BRA MENYUSU Brand Fabulousmom


Jom tempah sebelum Kehabisan Size..

Monday, May 27, 2013

Kembalikan keremajaan dengan Reverse Eskayvie

Posted by Puan Hanim at Monday, May 27, 2013 0 comments


RM 88 (60 KAPSUL)
(UNTUK SEBULAN lebih)


 
Apa itu REVERSE?
 
REVERSE ialah formulasi dan inovasi terbaru yang mengandungi adaptogen semulajadi terkini untuk keanggunan, kecantikan dan kesihatan wanita. Reverse ialah sejenis pemakanan tambahan unik yang menggabungkan formulasi terkini terdiri daripada 3 sumber phytoestrogen semulajadi dari 3 buah negara berasingan iaitu Pueraria mirifica (Thailand), Labisia pumila (Malaysia) dan Asparagus racemosus (India).
 
SIAPA yang perlu mengambil REVERSE ???
 
Keanggunan Wanita
  • Membesarkan dan menganjalkan payudara.
  • Menstabilkan, membina dan mengharmonikan sistem peranakan wanita bagi meningkatkan kesuburan.
  • Membantu untuk memulihkan kitaran haid.
  • Kecantikan Wanita
    • Memberikan khasiat awet muda dan menghindari penuaan pramatang.
    • Membasmi kedutan dan mencantikkan kulit.
    • Memberi bentuk badan impian wanita.
    • Menghitamkan uban dan menggalakkan penumbuhan rambut.
    • Menegangkan otot perut dan mencegah kebuncitan perut. 
  • Kesihatan Wanita
    • Mengatasi masalah rabun mata
    • Membantu menghindari kelemahan daya ingatan
    • Memberi kesegaran dan membantu meningkatkan ketangkasan pergerakan.
    • Melancarkan aliran darah.
    • Mengatasi masalah tidur.
    • Membantu mengatasi gejala menopaus seperti risiko sakit jantung, masalah osteoporosis, panas badan, pening kepala dan sebagainya.
    • Melegakan sindrom sebelum haid.
     



    APA itu ESTROGEN ?
    Hormon estrogen menyusut dengan usia sebaik sahaja bermulanya seseorang itu mencecah umur 35 tahun sehingga tiada lagi penghasilannya sewaktu mencapai menopaus.


    Reverse mempamerkan kuasa phytoestrogen yang paling mantap bagi mengekalkan keanggunan wanita. Memiliki lebih dari 15 jenis phytoestrogen (estrogen daripada tumbuhan) terbaik untuk mengekalkan sifat-sifat semulajadi dan seksual wanita sejati.

    Membantu dalam memulihkan tahap estrogen yang menyusut ketika menghampiri menopous. Fungsi estrogen adalah amat mustahak bagi kecantikan dan kesihatan kaum wanita.

    Formulasi botani dari Malaysia, Thailand dan India ini mampu mengujakan sesiapa sahaja kaum Hawa yang mencubanya. Seawal umur 18 tahun boleh mengambil Reverse.


    Bahan Yang TErkandung dalam REVERSE




    • Pueraria Mirifica (ubi bidadari) – Amat dikenali di Thailand. Ia memberi kesan awet muda. Antara fungsi utamanya adalah menganjal, menegangkan dan membesarkan payudara. Membantu dalam mengurangkan risiko kanser payudara. Ia juga dapat membantu mengatasi gejala yang berkaitan dengan menopaus.
    • Labisia pumila (kacip fatimah) – Amat dikenali di Malaysia. Digunakan selepas kelahiran anak (mengecutkan rahim) dan seterusnya mengetatkan faraj. Kacip Fatimah terkenal juga dalam meningkatkan libido (keghairahan) wanita. Ia juga membantu memulihkan kitaran haid dan masalah senggugut.
    • Asparagus recemosus (shatavari) – Berasal dari India. Shatavari bermaksud wanita yang mempunyai 100 orang suami. Sudah tentu ini menunjukkan pengamalnya adalah seorang yang kekal anggun, sihat, cantik, power dan subur.

    Cara PenGambilan

    1. Berapa kapsul yang perlu saya ambil sehari? - 2 kapsul selepas sarapan.

    2. Bagaimana cara pengambilannya? - Seeloknya Reverse dimulakan pengambilannya selepas haid. Reverse tidak disyorkan diambil ketika haid utk mengelakkan gangguan pada kitaran semulajadi estrogen pada pusingan haid yang biasa. Bagi melancarkan kitaran haid, ambil Reverse pada hari ke 7 hingga ke 30 pada kalendar kitaran haid yang biasa, manakala di hari 1 – 6 hentikan pengambilan.

    Pengambilan Reverse dihentikan sementara ketika haid dan dimulakan semula selepas haid. Begitu lah seterusnya. Bagi wanita yang menopaus, Reverse boleh diambil berterusan tanpa henti.


    3. Berapa umur wanita yang boleh mengamalkan Reverse? - Reverse disyorkan untuk wanita 18 tahun ke atas. Sangat disyorkan bagi golongan wanita berusia 35 tahun ke atas kerana sewaktu itu paras estrogen sudah semakin menurun. Amat disyorkan kepada wanita yang menopaus kerana di kala itu paras estrogen sangat rendah dan pengambilan Reverse boleh membantu mengatasi gejala yang bersangkutan dengan menopaus.


     
    JOM Order Sekarang.. Rugi Tak Cuba..
     

    Sunday, March 17, 2013

    New Arrival : TelEkUNg VIETnAM 30 KunTum BungA TimBuL

    Posted by Puan Hanim at Sunday, March 17, 2013 0 comments
     
     
    Koleksi
     
    TeLEKuNg VieTnAM SuLAm  BuNgA

    TiMbUL 30 KuNTuM

     
    Imported From VIETNAM
    Speciality :

    Material jenis Kain Berat, tebal tetapi 'Sejuk' dan melurut Ke Bawah apabila di pakai (tidak mengerbang)
    Bahagian Muka yang dijahit kemas dan tidak perlu pakai anak telekung
    Sulaman dgn warna yang cantik, kemas dan teliti; Menarik dengan hiasan bunga timbul
    Kain yang labuh (berukuran 118 cm) bergetah beserta dengan tali pengikat

    Hanya RM 105
     
     
     
     
     
     

    TSV 015 - 30
     

    TSV 020 - 30
     


    TSV 014 - 30
     


    TSV 013 - 30
     
     
    TSV 010 - 30
     
     
    TEriMA KAsiH KerANA MeMilIh
    NonIey's BouTiQue ColleCTiOn
     
     
     

    Tuesday, February 26, 2013

    4 steps Shape WAIST TRIMMER termurah !!!

    Posted by Puan Hanim at Tuesday, February 26, 2013 0 comments


    4 Steps Shape Waist Trimmer !!

    Harga Termurah
    Hanya RM 30

    Kenapa??
    Kualiti memang sangat ok ditambah lagi dengan harga yang mampu milik....
    paling PENTING kerana memberi KEMASAN TERBAIK dan SELESA DIPAKAI....
    (Tidak Bergulung seperti kebanyakan WAIST TRIMMER yang lain di pasaran)







    · memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh

    · penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara

    · Terdapat 4 tahap zip yang boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches hingga 34 inches (56 cm ~ 96 cm)

    · MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

    · TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

    · TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat ; Recommend guna YILI BALO CHILI.


    Tips memakai WT untuk anda:
    • cara terbaik untuk memakai WAIST TRIMMER adalah dgn keadaan berbaring dan adjust WAIST TRIMMER mengikut zip yang sesuai dengan perut anda.

    • Untuk permulaan/pertama kali penggunaan WAIST TRIMMER,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.
    • Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan seblm ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai... jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip koyak atau rosak.
    • Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan WAIST TRIMMER.
    • Ikut peraturan dan cara yg dinayatakan di atas agak anda dapat menggunakan WAIST TRIMMER dalam jangka masa lama.
    • WAIST TRIMMER boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya2 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)


    • WAIST TRIMMER boleh di gunakan masa tidur
    • Cara untuk membasuh Waist Trimmer ialah
    • meggunakan air sabun mandi,celup dan sental manja(sental secara lembut), bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam WAIST TRIMMER itu.
    • Quote:
      Originally Posted by mumfavor View Post
      Assalamualaikum...

      dah dapat barang semlm dan baru try tadi.... mula2 guna tester dulu, pastu baru pakai wt (masih di zip pertama lagi) rasa kemas sangat perut bila buat kerja sambil pakai wt....

      kesimpulannya...memang puas ati. saya beli ye dan many thanks n sori sbb sll htr sms tanyer itu ini.....
    Quote:
      Originally Posted by aini86 View Post
      NK KONGSI PASAL WAIST TRIMMER...AINI N ABG PAKAI...MULA2 ZIP 1 XMUAT....THN JER...BGAI NK RAK...HIHI SEKARANG ZIP 3 PON DH LONGGAR....BERAT TURUN 5KG....BEST...

    Thursday, January 10, 2013

    cOCOA cOLLAGEN POWER PLUS; Mengembalikan keremajaan

    Posted by Puan Hanim at Thursday, January 10, 2013 0 comments

     


    HARGA  : RM 49/SET

     HARGA : RM 90/2SET

    1 SET ADA 3 KOTAK

    1 KOTAK ADA 10 SACHET
     

    Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

    • Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
    • Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
    • Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
    • Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
    • Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
    • Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.
    •  
    • Kebaikan dan khasiat:

    • Membantu mengimbangi hormon
    • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
    • Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
    • Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
    • Melambatkan proses penuaan
    • Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
    • Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
    • Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah 
    • Mencerahkan kulit secara semulajadi
    • Memberikan tenaga 
    • Membantu mengurangkan keguguran rambut 
    • Melancarkan peredaran darah dalam badan 
    • Mengimbangi berat badan 
    • Meningkatkan daya penghadaman 
    • Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot

     
    Sesuai untuk:
    *perempuan 20 tahun ke atas
    *berkahwin @ belum kahwin..dua2 boleh minum
    *ibu yg menyusukan baby tak der masalah nak minum CCP

    Tak sesuai untuk:
    *ibu mengandung
    *lelaki


    CARA MINUM :
    Ambil 1 sachet waktu pg sebagai sarapan @ boleh juga pd waktu malam jika anda memerlukn tenaga utk bekerja malam
    - hanya campurkan dengan air panas spt biasa dan minum sepeket sehari, nak minum lebih pun tak der masalah...
    - minum sebelum makan

    Monday, October 15, 2012

    October SALES for GLOWZ... Untuk Kulit cerah dan Gebu

    Posted by Puan Hanim at Monday, October 15, 2012 0 comments
    Glowz
     
    Kulit lebih CERAH & GEBU seluruh badan,..nampak lebih muda & marvelous

    RM 135
    30 sachets/20 grams each
    Grape Flavoured Drink

    Halal dan mendapat Kelulusan KKM


    Main ingredients
     
    -Soy Protien
    Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.
    -L-Glutathione
    Master Antioxidant.Changes the skin melanin to reddish/white.Skin
    whitening agent

    -Marine Collagen
    To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of
    fat in the body.Makes skin beautifully glowing.

    -Vitamin C
    Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.
    -Vitamin E
    Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.
    -Grape Seed Oil
    Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.


    Cara pengambilan - Bancuh dengan air suhu bilik. Kacau selama 1 min hingga sebati. Kesan pengambilan akan nampak dalam masa 15 hari.

    TESTIMONIALS
    Quote:
    Testimoni Aidilfitri 7/9/11.Glowz ade stock x?Nk order.Last month first time minum 1 kotak.Tp sepeket je sehari.N ade tinggal2 jugak.Tp alhamdullilah xde jerawat langsung naik.Muke pun clear.First time time raya xde jerawat :-)So nak order lagi.Alhamdullilah.after one week pun ade kawan tegur knapa nampak berseri2.Hehehe.Tq 4 awsome product
    Quote:
    Originally Posted by cemp
    Salam semua...
    Saya consume glowz n glutha ikut nasihat Kak, Glowz amik selepas bangun tido, n glutha sebelum tido. Now, glowz saya tinggal lebih kurang 6-7 sachet je lagi. Saya dapat rasakan perubahan yang ketara pada diri saya: bangun tido muka rasa lembab dan fresh, kulit dah makin cerah, tumit kaki yang pecah pecah dah hilang terus, tumit kaki dah jadi soft je, ruam kat tangan saya dah hilang, dan kulit juga rasa sgt lembut & gebu. Alhamdulillah, glowz n glutha cepat bertindak pada badan saya. Dulu, bila baca testi org lain, saya tertanya-tanya, betul ke glowz n glutha boleh bw perubahan pd diri saya? Sekarang saya boleh jawab; yes, glowz n glutha adalah pelaburan yang amat-amat berbaloi...
    Thanx a lot to Kak yg introduce this two products, and also thanx a lot pada semua pengedar kak...
    Quote:
    Originally Posted by haznifdiana
    nak bagi testimoni gak...

    sejak ambik glowz dari kak rasanya dah 3 kotak sejak pertengahan tahun ni nampak ada byk perubahan....yang paling best husband tegur ketiak dah tak hitam...anak i lak bgtau mama makin cerah....i ambik 1 sachet selang 2 hari....so jimat lerr bagi i....tapi tetap menampakkan hasil....

    so kak, saya nak order glowz lagi....ada stok tak? kalau ada hari ni saya bank-in...tq
    Quote:
    Sha,..........Tenkeu Sha,...you tau.I baru makan glowz tu 10 hari.Tadi I dok tengok tv.Hubby I cakap I nampak muda.Muahaha...
    Suka la !pas tu I just ambik glo tu saja lah dari u.Tuka tak ambik gluta dah
    I nak 3 box k


    Quote:
    SALAM MY SIS
    I dah ambik 9 hari cam tu.
    Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.
    Lap u
    Quote:
    Tasha,u tau dak?First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum.
    Kenyang pun
    Quote:
    Kuang3
    tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.
    Quote:
    salam...
    kite nak bg testi...
    baru 4 hari telan gluta + glowz...
    pagi glowz n malam gluta + Vit-C + mandi guna sabun rice milk
    hasilnya....
    kulit lembut sangat2....
    mcm baby...
    sterch mark kat pewot dgn peha mcm pudar...
    x taulah klu mata ni yg silap.. hehe
    bangun pagi kulit muka x berminyak mcm selalu...
    nampak ayu jek...wah!!







    Quote:
    Bestnyee Glowz

    Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn
    sue nak beli GLOWZ lgi

    Quote:
    sbnrnye.. ingredients dlm tu sume pure punye tanpa perasa tambahan..
    cm yg sis tasya ckp tu.sbb tu la dpt kesan dgn cepat,bg mira glowz lg cepat arr nmpk kesan.muke cm berseri2 je..kulit memg nmpk cm bercahaya semcm je.. cm buat susuk lak

    gluta memg bg putih.. lg lame gune lg putih arr cm sis tasya ckp [invisible] n tahan lame sbb badan kite dh sebati ngan gluta.. vit-c lak bg gebu..
    glowz lak bg tegang n seri.. dulu muke mira cm berlubang sikit sbb jerawat batu byk dulu.lps mkn gluta jerawat sume ilang.tp kulit muke cm berbeza la ngan kulit tgn tau leher.. tp skrg bile dh gabung gluta,vit-c ngan glowz skunk kulit muke mira same ngan kulit tgn.memg rase pelik bin ajaib arr

    x sangka aku cun.... rase nk msk AF lak.. x reti nyanyi ,juz tunjuk muke je..
    Quote:
    salam..
    hehehehe...nk share sumethin..
    arini dah masuk sebulan consume gluta..n 15 hari consume glowz..alhamdulillah...keputusan memuaskan..semalam balik kampung my mom n sis cakap i dah cerah.....arini my opismate tu keep on asking kenapa muke i cerah jerkkk...hehehhehhehe..uuuuuuuu...bestnyel a..my sis suruh i order utk die...hehhehe tp sis tasya cakap pregnant lady tak boleh amek kan....urmmm...thanks to sis tasya+glowz+gluta..esok,once i dah wat payment 4 gluta i inform u ye sis...
    n reali thanks to erika yang byk kasik tips yang berguna...

    Quote:
    hr nih genap seminggu tabul amik glowz...sehari 2 sachet..pg n malam...
    yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...
    kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..
    Quote:
    macam GLOWZ ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab.
    tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.
    Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.
    2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak.
    tx kak sya for GLOWZ.finally rasa macam a normal human being again.
    Quote:
    best sgt tasha, dah gune white n glowz for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..
    now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...
    thanks tasha sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!
    Quote:
    salam sis tasha..

    kite pun nak kasi testi

    dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak tasha suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe..

    alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat!

    satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi

    sis tasha, kite nak order glowz lagi satu kotak yea.. nanti pm rega yea kak, kalau alpha dah sampai antar sekali dgn alpha boleh kan? glowz ada 10 sachets lagi..
    Quote:
    glowz ada promo x kak? fyra suka btul dgn glowz.. sgt best n kulit cpt gebuz lps consume. ..cuma smpai skrg klu nak minum still kena tutup mata.(bila minum smbil ttp mata x rasa sgt bau dia..hehe)..huhu..tp nsb rasa dia n kesan dia bagus..hehe.. so sesapa yg xpnh try baik cpt try.. xrugi tau..

    salam semua...
    Quote:
    fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
    fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...
    tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..
    mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..
    Quote:
    Askum kak,

    lama sungguh ruhil x jenguk kedai akak.. sajer nak bagitahu kat semua yang teringin nak cuba glowz.. Bagi ruhil, glowz ni memang best.. kulit jadi cantik, tak payah pakai make up dah cantik.. cantik natural... memang x rugi kalau cuba... x ada kesakitan peeling peeling.. muka merah terbakar atau sewaktu dengannya.. rasa pun sedap.. bila kulit cantik .. keyakinan pun akan jadi tinggi....

    Memang berbaloi







    Quote:
    salam kak....

    memang merbeles laa produk GLOWZ ni....
    tang muke dah putih ...tak payah nak mekap tebal2
    Originally Posted by olie75

    salammm,

    Sebenarnya nak bg testi ni. Actually saya dah consume white selama 1 bulan dan pada bulan kedua saya ambil glowz + prime. Itu pon setelah membaca testi owg lain yang memperakui kemujaraban glowz dan prime. Gloz pon baru jek 20 hari saya makan. Mmg ada perubahan kulit saya mmg lembap dan nampak berseri. Paling best hubby saya tegur wajah berseri2 aje.
    My sister pon tanye kenapa muka mcm glowing aje. Saya tak percaya sgt dan tak berapa prasan, mungkin tiap2 hari dok membelek muka aje kat cermin. Apa yang pasti kulit saya yang gelap dan kusam ni beransur2 berseri. Mungkin ambil masa tapi nmpk keberkesanannya. Nasib baik jumpa thread kak tasya ni. Tak yah nak mekap lebih2 , pakai bedak , lipstik ckit dah berseri. Mmg besttttt. Kalau ada yg nak cuba saya highly recommend glowz dan prime. Tqvm..... [/QUOTE]


    Quote:
    Sis,actually I got a few good signs today.This morning,before make-up ,my hubby tegur"nape pipi sayang nampak gebu yek,rase cam nak gigit je,parut pun dah pudar,makin puteh lak tu" Then my friend aka office mate lak "I dah lame nak tegur,tapi takut you kembang semangkuk lak,hehe,apesal I nampak muke you macam makin gebu dan puteh ni?"
    Wahahaha,Alhamduliilah the very happy la Sis,lap u muah2


    Anda mungkin juga meminati:

    http://nonieyboutique.blogspot.com/search/label/Telekung
     

    NonIeY's BoUTiQUe Collection Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare