Followers

Baca Sini Dulu :)

Five Simple Steps to Follow

1. FiLL in Da ForM BeLoW

2. OnCE ur OrdEr WaS CoNFirmED, NoNiEy AkAN SMs or EMail the PriCE and No AkAun; CIMB or MayBAnk


3. Bile u All Da Bank in DuIT, InforM NoNiEy and bG AddreSS SkalI


4. NoNiEy AKan terUs POs dan bGtau TrACKInG Number (SeNANg untuk ChECk sTatus)

5. DalaM 1@2 HaRI BaRANg YANg u olls OrdER akan Sampai :)



Untuk OrDer Isi FoRm InI Yea...

Which one do you Prefer:) Retail (1 - 5 pc)
Wholesale
Name:
Handphone No :
Email (Very Important):
Home / Office Address:
Poskod :
Which Bank You Prefer MAYBANK
CIMB
Postage Method Pos Register
Pos Laju
Product Discription
Jika kod yang saya order tiada, saya pilih ini:

******Harap sangat hanya serius buyer or orderer je yang isi form.. Any query do not hesitate to sms Noniey at 019-3511315*****

 


Get your own free form like this one.

Monday, October 15, 2012

October SALES for GLOWZ... Untuk Kulit cerah dan Gebu

Posted by Puan Hanim at Monday, October 15, 2012
Glowz
 
Kulit lebih CERAH & GEBU seluruh badan,..nampak lebih muda & marvelous

RM 135
30 sachets/20 grams each
Grape Flavoured Drink

Halal dan mendapat Kelulusan KKM


Main ingredients
 
-Soy Protien
Antioxidant.Smooths and soften skin.Skin whitening agent.
-L-Glutathione
Master Antioxidant.Changes the skin melanin to reddish/white.Skin
whitening agent

-Marine Collagen
To support skin firming,nourish hair and nails.Anti aging.Helps burning of
fat in the body.Makes skin beautifully glowing.

-Vitamin C
Helps in the absortion of glutathione.Antioxidant.Skin lightening.
-Vitamin E
Antioxidant.Fades marks and scars.Keeps skin looking young and glowing.
-Grape Seed Oil
Oil Of Youth".Used to maintain young looking skin.


Cara pengambilan - Bancuh dengan air suhu bilik. Kacau selama 1 min hingga sebati. Kesan pengambilan akan nampak dalam masa 15 hari.

TESTIMONIALS
Quote:
Testimoni Aidilfitri 7/9/11.Glowz ade stock x?Nk order.Last month first time minum 1 kotak.Tp sepeket je sehari.N ade tinggal2 jugak.Tp alhamdullilah xde jerawat langsung naik.Muke pun clear.First time time raya xde jerawat :-)So nak order lagi.Alhamdullilah.after one week pun ade kawan tegur knapa nampak berseri2.Hehehe.Tq 4 awsome product
Quote:
Originally Posted by cemp
Salam semua...
Saya consume glowz n glutha ikut nasihat Kak, Glowz amik selepas bangun tido, n glutha sebelum tido. Now, glowz saya tinggal lebih kurang 6-7 sachet je lagi. Saya dapat rasakan perubahan yang ketara pada diri saya: bangun tido muka rasa lembab dan fresh, kulit dah makin cerah, tumit kaki yang pecah pecah dah hilang terus, tumit kaki dah jadi soft je, ruam kat tangan saya dah hilang, dan kulit juga rasa sgt lembut & gebu. Alhamdulillah, glowz n glutha cepat bertindak pada badan saya. Dulu, bila baca testi org lain, saya tertanya-tanya, betul ke glowz n glutha boleh bw perubahan pd diri saya? Sekarang saya boleh jawab; yes, glowz n glutha adalah pelaburan yang amat-amat berbaloi...
Thanx a lot to Kak yg introduce this two products, and also thanx a lot pada semua pengedar kak...
Quote:
Originally Posted by haznifdiana
nak bagi testimoni gak...

sejak ambik glowz dari kak rasanya dah 3 kotak sejak pertengahan tahun ni nampak ada byk perubahan....yang paling best husband tegur ketiak dah tak hitam...anak i lak bgtau mama makin cerah....i ambik 1 sachet selang 2 hari....so jimat lerr bagi i....tapi tetap menampakkan hasil....

so kak, saya nak order glowz lagi....ada stok tak? kalau ada hari ni saya bank-in...tq
Quote:
Sha,..........Tenkeu Sha,...you tau.I baru makan glowz tu 10 hari.Tadi I dok tengok tv.Hubby I cakap I nampak muda.Muahaha...
Suka la !pas tu I just ambik glo tu saja lah dari u.Tuka tak ambik gluta dah
I nak 3 box k


Quote:
SALAM MY SIS
I dah ambik 9 hari cam tu.
Gebus dah! Lembut and licin.Muka pun ada glow cam berseri seri.
Lap u
Quote:
Tasha,u tau dak?First I perasan yang kulit lembut.Pas tu,muka I ala2 pinkis ,putih gak.Macam I pakai mekap tau.U simpan untuk I lagi k.Senang pagi2 I nak minum.
Kenyang pun
Quote:
Kuang3
tadi hubby I kata badan I putih.Lol.tau tak pe.
Quote:
salam...
kite nak bg testi...
baru 4 hari telan gluta + glowz...
pagi glowz n malam gluta + Vit-C + mandi guna sabun rice milk
hasilnya....
kulit lembut sangat2....
mcm baby...
sterch mark kat pewot dgn peha mcm pudar...
x taulah klu mata ni yg silap.. hehe
bangun pagi kulit muka x berminyak mcm selalu...
nampak ayu jek...wah!!







Quote:
Bestnyee Glowz

Haii...ari ni da msk 13hri guna GLOWZ ni...so far ok ler...kalu sndiri tngok mcm xder jerr perubahan colour mybe lmbt psl x detox dulu...tpi kalu jerawat da x sudi da ngan kita... tpi dlm 2-3hri ni trprassn pla bila hubby asyik tngok2 n jeling kite jerr...(tngok jer tpi x nak puji...mngata pun x)...siap pernah usap2 pp time kite tido lginape yerr...ape2pn
sue nak beli GLOWZ lgi

Quote:
sbnrnye.. ingredients dlm tu sume pure punye tanpa perasa tambahan..
cm yg sis tasya ckp tu.sbb tu la dpt kesan dgn cepat,bg mira glowz lg cepat arr nmpk kesan.muke cm berseri2 je..kulit memg nmpk cm bercahaya semcm je.. cm buat susuk lak

gluta memg bg putih.. lg lame gune lg putih arr cm sis tasya ckp [invisible] n tahan lame sbb badan kite dh sebati ngan gluta.. vit-c lak bg gebu..
glowz lak bg tegang n seri.. dulu muke mira cm berlubang sikit sbb jerawat batu byk dulu.lps mkn gluta jerawat sume ilang.tp kulit muke cm berbeza la ngan kulit tgn tau leher.. tp skrg bile dh gabung gluta,vit-c ngan glowz skunk kulit muke mira same ngan kulit tgn.memg rase pelik bin ajaib arr

x sangka aku cun.... rase nk msk AF lak.. x reti nyanyi ,juz tunjuk muke je..
Quote:
salam..
hehehehe...nk share sumethin..
arini dah masuk sebulan consume gluta..n 15 hari consume glowz..alhamdulillah...keputusan memuaskan..semalam balik kampung my mom n sis cakap i dah cerah.....arini my opismate tu keep on asking kenapa muke i cerah jerkkk...hehehhehhehe..uuuuuuuu...bestnyel a..my sis suruh i order utk die...hehhehe tp sis tasya cakap pregnant lady tak boleh amek kan....urmmm...thanks to sis tasya+glowz+gluta..esok,once i dah wat payment 4 gluta i inform u ye sis...
n reali thanks to erika yang byk kasik tips yang berguna...

Quote:
hr nih genap seminggu tabul amik glowz...sehari 2 sachet..pg n malam...
yg paling best skng ni kulit memang rase lembut je...
kat siku da tak kasar..peha makin lembut..kulit memang lembut la...cam kulit baby..
Quote:
macam GLOWZ ni liza baru start amik dalam seminggu dah memang ketara sangat beza kulit sebelum dan sekarang. hubby cakap dah almost macam masa dulu dulu amik tationil jab.
tapi yg miraclenye baru amik dalam semiggu lagi banyak dah accomplish kalau nak bandingkan dengan masa amik jab tu for 6 months. liza ade very bad case of dark circles under the eye because of allergy, skarang ni dah tak prasan. kutikel kuku dan tumit dah tak berdarah, kuku pun dah tak pecah kalau kena air. kulit siku dan lutut pun dah takde berserbuk macam bedak sebab kering sangat.
Liza ade very bad case of allergy against kemuncup/pollen. masa kecik dulu lepas balik main dengan kawan kat padang mesti menangis sebab the whole area dari buku lali sampai tulang kering tu rasa macam terbakar. padahal sebenarnya takde luka apa pun, tapi kulit memang rasa sakit sangat macam kena api. lama lama kulit kat situ develop parut yang tebal dan hitam dekat entire areabawah lutut. i still remember how it feels to be the only one standing in the corner watching all the other kids playing because of my allergy. and from very early age i develop inferiority complex sbb kaki i punye parut yang sangat hodoh. bayangkan bila all the other kids pakai gown, skirt, shorts, i will be the only one wearing pants or kain yang panjang. i never go for any swimming, or any activities yg kena air sbb nnt ternampak kaki.
2 days ago i tengok balik kaki i got so emotional i menangis. except for 1 parut yang nampak macam tahi lalat yang lain suma dah menghilang. bila baca testi mira dan tengok gambar mira sebelum gluta/glowz mmg sangat memahami apa yg mira lalui sbb liza pun pernah ade kat situ gak.
tx kak sya for GLOWZ.finally rasa macam a normal human being again.
Quote:
best sgt tasha, dah gune white n glowz for 15 days. perubahan mmg dah nampak..kaki n tangan dah mula cerah...eeii bestnyerrrrr. muka pun nampak lembab, mekap pun lasting lebih lama. kulit mmg dah rasa kelembutan n licin ala2 baby gitu..
now dlm proses nak bersihkan daki2 kat tempat tertentu...kalau semua dah clear bertambah2 lah seronoknyaaaaa...
thanks tasha sbb kenalkan produk2 nie. mmg superb!!!
Quote:
salam sis tasha..

kite pun nak kasi testi

dah 3 minggu ambil glowz pagi before breakfast n gluta white malam sebelum tidur macam kak tasha suggest, coffee dgn teh memang x ambik langsung tapi ganti ngan milo pulak hehehe..

alhamdulillah kulit dah terasa perubahannya.. jeragat dah semakin pudar then warna kulit muka pun dah makin sekata, kulit pulak terasa lembap jer n lembut hehehe sekarang dah x malu nak kuar x pakai apa2 pun kat muka, kalau dulu asal keluar jer mesti nak sapu bedak muka n blusher sbb kalau x muka nampak kusam n pucat jer, mak pun tegur sekarang nie dah nampak lain dan berseri2, husband nyer respond x pyh citer ler hehehe kematu kat tapak kaki pun sedar2 dah semakin hilang, kalau x nampak hodoh jer.. suka sangat!

satu lagi yang suka sangat.. ketagih ngan nescafe tu dah hilang!!! dulu kalau pepagi tak minum nescafe, satu hari kepala nie sakit rasa cam nak pecah sampai doktor pun suggest kena minum gak tiap hari satu cawan untuk elak migrain (saya ada migrain sejak saya 11 tahun lagi tau!).. memula stop ambik nescafe tu, satu hari tu memang migrain gak, dah petang rasa cam nak demam dah tapi kuatkan semangat jer sebab nak cantik hahaha tapi esoknyer sakit kepala tu dah hilang then sampai ler hari nie dah 20 hari langsung x migrain lagi

sis tasha, kite nak order glowz lagi satu kotak yea.. nanti pm rega yea kak, kalau alpha dah sampai antar sekali dgn alpha boleh kan? glowz ada 10 sachets lagi..
Quote:
glowz ada promo x kak? fyra suka btul dgn glowz.. sgt best n kulit cpt gebuz lps consume. ..cuma smpai skrg klu nak minum still kena tutup mata.(bila minum smbil ttp mata x rasa sgt bau dia..hehe)..huhu..tp nsb rasa dia n kesan dia bagus..hehe.. so sesapa yg xpnh try baik cpt try.. xrugi tau..

salam semua...
Quote:
fara nk bg skit jek testi..sbb tak byk sngat perubahan..
fara dah sebulan bergluta (itupon ade on n off..sbb terlupe nk mkn) n 10 ari jer mkn glowz..stakat nih kt area tangan, kaki n badan mmg nampak ketara putih..muke blom nampak sgt putihnye..maybe dah masuk botol kedua bleh jadik putih kut...
tp mase fara mkn glowz..mmg cepat sangat nampak perubahan...hanya dlm seminggu jer...kulit muka n seluruh badan rase lembut, licin n lembab jerk..
mmg best..tp skang kulit tak lembab sngat..tp masih lagi licin n lembut mcm baby.. sbb fara hanya mkn glowz utk 10 ari..tu pon sbb nk try dlu..
Quote:
Askum kak,

lama sungguh ruhil x jenguk kedai akak.. sajer nak bagitahu kat semua yang teringin nak cuba glowz.. Bagi ruhil, glowz ni memang best.. kulit jadi cantik, tak payah pakai make up dah cantik.. cantik natural... memang x rugi kalau cuba... x ada kesakitan peeling peeling.. muka merah terbakar atau sewaktu dengannya.. rasa pun sedap.. bila kulit cantik .. keyakinan pun akan jadi tinggi....

Memang berbaloi







Quote:
salam kak....

memang merbeles laa produk GLOWZ ni....
tang muke dah putih ...tak payah nak mekap tebal2
Originally Posted by olie75

salammm,

Sebenarnya nak bg testi ni. Actually saya dah consume white selama 1 bulan dan pada bulan kedua saya ambil glowz + prime. Itu pon setelah membaca testi owg lain yang memperakui kemujaraban glowz dan prime. Gloz pon baru jek 20 hari saya makan. Mmg ada perubahan kulit saya mmg lembap dan nampak berseri. Paling best hubby saya tegur wajah berseri2 aje.
My sister pon tanye kenapa muka mcm glowing aje. Saya tak percaya sgt dan tak berapa prasan, mungkin tiap2 hari dok membelek muka aje kat cermin. Apa yang pasti kulit saya yang gelap dan kusam ni beransur2 berseri. Mungkin ambil masa tapi nmpk keberkesanannya. Nasib baik jumpa thread kak tasya ni. Tak yah nak mekap lebih2 , pakai bedak , lipstik ckit dah berseri. Mmg besttttt. Kalau ada yg nak cuba saya highly recommend glowz dan prime. Tqvm..... [/QUOTE]


Quote:
Sis,actually I got a few good signs today.This morning,before make-up ,my hubby tegur"nape pipi sayang nampak gebu yek,rase cam nak gigit je,parut pun dah pudar,makin puteh lak tu" Then my friend aka office mate lak "I dah lame nak tegur,tapi takut you kembang semangkuk lak,hehe,apesal I nampak muke you macam makin gebu dan puteh ni?"
Wahahaha,Alhamduliilah the very happy la Sis,lap u muah2


0 comments:

Post a Comment

Anda mungkin juga meminati:

http://nonieyboutique.blogspot.com/search/label/Telekung
 

NonIeY's BoUTiQUe Collection Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare